products

Houten de Zolderstijl die van het douanemetaal Klassieke Gravure met Lade Rustieke Opslag opschorten

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Foshan, China
Merknaam: Sendy Furniture
Modelnummer: Rl-1306
Min. bestelaantal: 5st
Prijs: negotiate
Verpakking Details: schuim + kartongeval
Levertijd: 25-30 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, Western Union, T/T
Levering vermogen: 500pcs per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Modelnummer: Rl-1306 Maat: W350 * L182 * D30cm
gemaakte klant: Grootte & Kleuren brede keuzen Gebruikt voor: Restaurant, bar, club, koffiehuis, hotel, huis, bureau
Algemene Naam: Zolderstijl het Opschorten Materiaal: metaal + hout
Installeer: Ja kostuum voor: Binnen
Hoog licht:

loft shelving

,

loft shelving unit


Productomschrijving

Naar maat gemaakt metaal & houten zolderstijl die klassieke gravure met lade rustieke opslag opschorten

 

 • Eens werd het industriële meubilair gebruikt in fabrieken en pakhuizen, en werd volledig gedreven door functie met weinig achting aan esthetisch.

 • Nu dagen nochtans, is het industriële meubilair één van het meest gebegeerd zoekt om het even welke naar huis het gebeuren, en kan soms zo duur zijn zoals besproken, op bestelling gemaakte meubilairstukken.

 • Het uitstekende industriële meubilair en de toebehoren zijn ongelooflijk op-tendens in huizen over het land, zijn zij vernieuwde pakhuizen binnen-in de voorsteden of het welkom heten regionale landgoederen – dit is een blik die op zo veel binnenland als of alle-omringt decor kan toepassen, of eenvoudig gebruikt voor knalt van persoonlijkheid en charme.

 • Het industriële meubilair betekent niet noodzakelijk een punt zijn oorspronkelijk doel behoudt. Bijvoorbeeld, zou een het werkbank een ongelooflijk dramatische en stevige keukenlijst in een huis kunnen worden, of een tractorzetel zou als kruk kunnen worden opnieuw uitgevonden.

 • Bovendien, kan het industriële meubilair onlangs worden ontworpen en worden ontwikkeld, maar van industriële materialen worden gemaakt die daarom volledig opnieuw uit worden gevonden.

 • Bijvoorbeeld, is het niet ongebruikelijk deze dagen om ruwe metalen te zien en het teruggewonnen die hout in het één ontwerp wordt gebruikt om een gebeëindigd stuk tot stand te brengen dat de binnenkant van een fabriek kan nooit gezien hebben, nog nog als resultaat van zijn algemeen gevoel en aroma ‚als industrieel‘ worden beschouwd.

 • Maar het is niet alleen grote, functionele punten die als industrieel meubilair kunnen worden bedoeld – de spiegels, de lampen en de klokken kunnen ook geëtiketteerde industrieel zijn als zij van bepaalde grondstoffen worden gemaakt die anders elk beetje thuis in een werkend pakhuis zouden schijnen.

 • Zeker bestonden deze punten in fabrieken en kunnen nu worden gevonden aangezien originele uitstekende industrieel stukken moeten-heeft.

 • In het kort – het industriële meubilair zou zijn origineel huis in fabrieken en pakhuizen rond het land kunnen hebben, maar het is een blik die persoonlijkheid toevoegt, zeer eigentijds ‚gruis‘ en charme aan woon nationale ruimten.

 

 

 

Rl-1306 Zolderstijl het Opschorten Specificatie
Puntnaam Zolderstijl het Opschorten
Punt Nr. Rl-1306
Gebruikt voor Restaurant, bar, club, koffie, hotel, huis, bureau
Naar maat gemaakt Naar maat gemaakte grootte
Stijl Industriële Stijl/Rustieke Elegante Stijl
Beschikbare steekproef Goedkeuren niet
Volume 0.5cbm ~ 5cbm
Installeer JA
Binnen & Openluchtgebruik Binnen

 

 

 

 • Rl-1306 Zolderstijl die Succesvol Gevaloverzicht opschorten (het welkome contact met onze verkoop krijgt meer opties)Houten de Zolderstijl die van het douanemetaal Klassieke Gravure met Lade Rustieke Opslag opschortenHouten de Zolderstijl die van het douanemetaal Klassieke Gravure met Lade Rustieke Opslag opschorten

   

 

Contactgegevens
Mrs Jiang

Telefoonnummer : +8615802503733

WhatsApp : +008615802503733