products

Het Meubilair Ronde/Vierkante Openluchteettafel van het binnenplaatsterras met Textoline-Tuinstoelen 

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Foshan, China
Merknaam: Sendy Furniture
Modelnummer: Ot-1511
Min. bestelaantal: 5st
Prijs: negotiate
Verpakking Details: schuim + kartongeval
Levertijd: 20-30 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, Western Union, T/T
Levering vermogen: 600pcs per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
objectnummer: Ot-1511 Gebruikt voor: Restaurant, hotel, bar, koffiehuis, villa, huis
Algemeen gebruik: Openlucht commercieel gebruik Het Materiaal van de stoel: Staal/Aluminium + TEXTILENE
Het Materiaal van de lijst: Aluminium + Glas/Koolstofstaal De Grootte van de stoel: W60 * D57 * H83cm
Afmetingen tafel: D70 * H73cm Installeer: Geen behoefte

Productomschrijving

Wapen van de lijsttextilene van Starbucks zit het ronde/vierkante openlucht het terraslijst en stoelen voor van restaurantlijsten

 

 • Momenteel, verkiezen Vele mensen het eten buiten op mooie dagen en winderige nachten.
 • Een verhoogt de goed ontworpen terrasreeksen uw plaatsingsgebied, uw zicht en uw zaken.
 • Wanneer u kijkt om de nieuwe openlucht/reeks van het terrasmeubilair te kopen, dan kijk neen dan Sendy-verder Meubilair.
 • Wij bieden een brede waaier van commerciële rang openlucht/geplaatst aan terrasmeubilair die voor hotels en villa's geschikt zijn. Onze grote selectie van openluchtmeubilair vastgesteld met inbegrip van roestvrij staal, aluminium, rotan en houten materiaal.
 • Hangt van de behoeften van uw project af, bieden wij brede keus voor de afwerking van het openluchtmeubilair, geen kwestie voor het materiaal of het schilderen aan.
 • Ondertussen, vraagt ons professioneel ontwerpteam die aan de dienst op u wachten de hele tijd, als u wat raad nodig hebt of om het even welke twijfel over het meubilair hebt, vandaag ons team en komt te weten waarom Sendy-het Meubilair de beste keus voor restaurantmeubilair is.
 • Ot-1511 is de openluchtlijstenreeksen zeer hete verkoop. Het kan worden gebruikt want 2 mensen aan 4 mensen van uw verschillend ruimteverzoek afhangen. De wapenstoel kan stapelbaar zijn. 
 • Dit openluchtkader wordt gemaakt door 1.5mm diktemetaal of aluminium (materiaal twee voor uw keus). De lijstbovenkant wordt gemaakt door 8mm dikte aangemaakt glas of u kunt 35mm diktekoolstofstaal kiezen.
 • Wat is het, en wat wordt Textilene gemaakt van? Textilene is een merk van stof door het Twitchell-Bedrijf evenals veel andere fabrikanten wordt vervaardigd die.

 • Het is de eerste stof van Twitchell, en door het bedrijf als „het bepalen van de norm voor duurzaamheid en veelzijdigheid.“ geworven

 • Textilene is het uiterst duurzaam zonnediescherm, het terrasscherm of de stof van het terrasmeubilair van strak geweven polyester wordt gemaakt. Elke bundel van de polyester is met een laag bedekt met poly-vinyl chloride (PVC) en hittereeks. Dit proces maakt Textilene specifiek voor openluchtgebruik geschikt – en beschermt de schermen tegen schuring, het langzaam verdwijnen, en zonschade.

 • De biociden zijn ook inbegrepen in de vervaardiging die van Textilene, het risico van vorm of schimmel de groei verminderen. De speciaal geformuleerde pvc-deklaag blokkeert ook hitteoverdracht – waarbij hitte van het overgaan door het wordt gehouden.

 • Omdat het zo duurzaam en specifiek gemaakt is om de elementen te weerstaan, Textilene-zijn de schermen ook uiterst gemakkelijk te handhaven.

 • Om de uw schermen te verhinderen het intensere schoonmaken te vereisen, is het goede praktijk aan slang onderaan de uw schermen of terrasschaduwen eens per maand met koel water. Tijdens vooral winderig maanden of moessonseizoen – dit is bijzonder belangrijk.

 • Hoewel onnodig, als u de uw Textilene-schermen zou willen verder handhaven, zou u eerst van bovenmatig en los vuil, en toen slang neer periodiek moeten borstelen de schermen. Daarna, bereid een schoonmakend mengsel van water en een natuurlijke, milde zeep voor.

 • Gebruik een zachte varkenshaarborstel om het zeepachtige mengsel toe te passen en het toe te staan om in de stof te doorweken. Na een paar notulen, spoel grondig opnieuw met koel, schoonmaken water. Ten slotte, sta uw Textilene-stof toe om aan de lucht te drogen.

 

 

 

Ot-1511 de openluchtspecificatie van Restaurantlijsten
Puntnaam Openluchtrestaurantlijsten
Punt Nr. Ot-1511
Gebruikt voor Restaurant, hotel, bar, koffiehuis, villa, huis
Naar maat gemaakt Brede keuzen
Beschikbare steekproef Geen Voorraad 
Volume 1.8~3.8 cbm (1set in karton drie)
Installeer Nr
Binnen & Openluchtgebruik Openlucht

 

 

 

 • Ot-1511 het openluchtrestaurant dient Realistische Beelden (het welkome contact met onze verkoop krijgt meer opties) in

Het Meubilair Ronde/Vierkante Openluchteettafel van het binnenplaatsterras met Textoline-Tuinstoelen Het Meubilair Ronde/Vierkante Openluchteettafel van het binnenplaatsterras met Textoline-Tuinstoelen 

Contactgegevens
Mrs Jiang

Telefoonnummer : +8615802503733

WhatsApp : 008615802503733