products

De gouden/Zwarte/Witte Melkweg van de Roestvrij staalkoffietafel holde - uit Hexagon Ontwerp uit

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Foshan, China
Merknaam: Sendy Furniture
Modelnummer: IST-1104
Min. bestelaantal: 5st
Prijs: negotiate
Verpakking Details: schuim + kartongeval
Levertijd: 20-30 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, Western Union, T/T
Levering vermogen: 800pcs per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
objectnummer: IST-1104 Materiaal: Metaal + aangemaakt glas
Maat: D66 /76 /86 *H45 cm kleur: Goud, Witte Zwarte,
Gebruikt voor: Restaurant, Bar, Hotel, Koffiehuis, Huis kostuum voor: Binnen

Productomschrijving

Van de de lijstbovenkant van het melkweg uit:hollen-uit hexagon aangemaakte glas het roestvrije staalkoffietafel

 

  • De roestvrije stalen zijn opmerkelijk voor hun corrosieweerstand, die met stijgende chromiuminhoud stijgt. De molybdeentoevoegingen verhogen corrosieweerstand in het verminderen van zuren en tegen het kuiltjes maken in aanval in chlorideoplossingen.
  • Aldus, zijn er talrijke rangen van roestvrij staal met variërende chromium en molybdeeninhoud om het milieu aan te passen de legering moet verdragen. Aldus worden de roestvrije stalen gebruikt waar zowel de sterkte van staal als de corrosieweerstand worden vereist.
  • De weerstand van het roestvrije staal tegen corrosie en het bevlekken, het lage onderhoud, en de vertrouwde glans maken tot het een ideaal materiaal voor vele toepassingen. De roestvrije stalen worden gerold in Architectuur, elektriciteit en meubilair.
  • De duurzaamheid is het belangrijkste voordeel van roestvrij staalmeubilair. Bijvoorbeeld, niet kunnen vele types van non-metal meubilair buiten tijdens de winter blijven en nog goed kijken wanneer de lente aankomt.
  • Indien behoorlijk gegeven voor, kan het metaalmeubilair tot 30 jaar duren. Omdat het meeste metaalmeubilair voor roest en hittebestendigheid wordt behandeld, vergt het veel onderhoud niet.
  • IST-1104 zijn een creatieve en elegante roestvrij staalkoffietafel, is het kader onregelmatig uit:hollen-uit ontwerpt, en het gezamenlijke punt is ronde punt, is het gehele basisontwerp blikken zoals melkweg. 
  • Het basiskader wordt gemaakt door metaal, kan witte, zwarte en gouden kleur zijn. De lijstbovenkant wordt gemaakt door aangemaakt glas. 
  • Het geharde of aangemaakte die glas is een type van veiligheidsbril door gecontroleerde thermische of chemische behandelingen wordt verwerkt zijn die sterkte te verhogen met normaal glas wordt vergeleken.
  • Het aanmaken zet de buitenoppervlakten in compressie en het binnenland in spanning. Dergelijke spanningen veroorzaken het glas, wanneer gebroken, om in kleine korrelige brokken in plaats van het versplinteren in scherpe scherven af te brokkelen zoals het plaatglas. 

 

 

 

IST-1104 de Specificatie van de roestvrij staalkoffietafel
Puntnaam Roestvrij staalkoffietafel
Punt Nr. IST-1104
Gebruikt voor Restaurant, bar, salon, hotel, gebeurtenis, huis
Naar maat gemaakt De keuzen van de kaderkleur
Beschikbare steekproef op Voorraad 
Volume 0.3cbm (1pcs in één karton)
Installeer Nr
Binnen & Openluchtgebruik Binnen 

 

 

 

 

IST-1103 de Details van de roestvrij staalkoffietafel
De gouden/Zwarte/Witte Melkweg van de Roestvrij staalkoffietafel holde - uit Hexagon Ontwerp uit De gouden/Zwarte/Witte Melkweg van de Roestvrij staalkoffietafel holde - uit Hexagon Ontwerp uit
* Gouden onedel metaalkoffietafel met enige bankstoel * Zwarte onedel metaalkoffietafel met bank

Contactgegevens
Mrs Jiang

Telefoonnummer : +8615802503733

WhatsApp : +008615802503733