products

De gekruiste Koffietafel van de Driehoeksbasis om de Moderne, Hoge Woonkamer van Beëindigenkoffietafels 

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Foshan, China
Merknaam: Sendy Furniture
Modelnummer: IST-1107
Min. bestelaantal: 5st
Prijs: negotiate
Verpakking Details: schuim + kartongeval
Levertijd: 20-30 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, Western Union, T/T
Levering vermogen: 800pcs per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
objectnummer: IST-1107 Type: Ronde
Materiaal: Roestvrij staal + marmer Gebruikt voor: Restaurant, Bar, Hotel, Koffiehuis, Huis
Algemeen gebruik: Binnen Commercieel Gebruik kostuum voor: Binnen
Installeer: Geen kleur: Goud

Productomschrijving

Gekruiste van de de lijstbovenkant van de driehoeksbasis marmeren van de het roestvrije staalkoffietafel de luxe gouden koffietafel

 

  • De roestvrije stalen zijn opmerkelijk voor hun corrosieweerstand, die met stijgende chromiuminhoud stijgt. De molybdeentoevoegingen verhogen corrosieweerstand in het verminderen van zuren en tegen het kuiltjes maken in aanval in chlorideoplossingen.
  • Aldus, zijn er talrijke rangen van roestvrij staal met variërende chromium en molybdeeninhoud om het milieu aan te passen de legering moet verdragen. Aldus worden de roestvrije stalen gebruikt waar zowel de sterkte van staal als de corrosieweerstand worden vereist.
  • De weerstand van het roestvrije staal tegen corrosie en het bevlekken, het lage onderhoud, en de vertrouwde glans maken tot het een ideaal materiaal voor vele toepassingen. De roestvrije stalen worden gerold in Architectuur, elektriciteit en meubilair.
  • De duurzaamheid is het belangrijkste voordeel van roestvrij staalmeubilair. Bijvoorbeeld, niet kunnen vele types van non-metal meubilair buiten tijdens de winter blijven en nog goed kijken wanneer de lente aankomt.
  • Indien behoorlijk gegeven voor, kan het metaalmeubilair tot 30 jaar duren. Omdat het meeste metaalmeubilair voor roest en hittebestendigheid wordt behandeld, vergt het veel onderhoud niet.
  • IST-1107 zijn traditioneel en klassiek ontwerp. Het roestvrije staal wordt gemaakt door drie gekruiste lijnen en door elegante ringen verfraaid.
  • De lijstbovenkant wordt gemaakt door aangemaakt glas of marmer.
  • Het geharde of aangemaakte die glas is een type van veiligheidsbril door gecontroleerde thermische of chemische behandelingen wordt verwerkt zijn die sterkte te verhogen met normaal glas wordt vergeleken.
  • Het aanmaken zet de buitenoppervlakten in compressie en het binnenland in spanning. Dergelijke spanningen veroorzaken het glas, wanneer gebroken, om in kleine korrelige brokken in plaats van het versplinteren in scherpe scherven af te brokkelen zoals het plaatglas. 

 

 

 

IST-1107 de Specificatie van de Roestvrij staalkoffietafel
Puntnaam Roestvrij staalkoffietafel
Punt Nr. IST-1107
Gebruikt voor Restaurant, bar, salon, hotel, gebeurtenis, huis
Naar maat gemaakt Kader & Marmeren Kleurenkeuzen
Beschikbare steekproef

Op Voorraad

Volume 0.15cbm (1pcs in één karton)
Installeer Nr
Binnen & Openluchtgebruik Binnen 

 

 

 

 

IST-1107 de Details van de Roestvrij staalkoffietafel
De gekruiste Koffietafel van de Driehoeksbasis om de Moderne, Hoge Woonkamer van Beëindigenkoffietafels  De gekruiste Koffietafel van de Driehoeksbasis om de Moderne, Hoge Woonkamer van Beëindigenkoffietafels 
* De marmeren bovenkant & het roestvrije staal verbinden details * De gouden basis van het basisroestvrije staal met marmeren hoogste koffietafel

Contactgegevens
Mrs Jiang

Telefoonnummer : +8615802503733

WhatsApp : +008615802503733