products

Het gouden Verticale van de het Roestvrije staalkoffietafel van het Afgietselkader Commerciële Binnenmeubilair

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Foshan, China
Merknaam: Sendy Furniture
Modelnummer: IST-1108
Min. bestelaantal: 5st
Prijs: negotiate
Verpakking Details: schuim + kartongeval
Levertijd: 20-30 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, Western Union, T/T
Levering vermogen: 800pcs per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
objectnummer: IST-1108 Maat: D50 * H60cm
Materiaal: Roestvrij staal + marmer Gebruikt voor: Restaurant, Bar, Hotel, Koffiehuis, Huis
Algemeen gebruik: Binnen Commercieel Gebruik kostuum voor: Binnen
Installeer: Geen kleur: Brede keuzen

Productomschrijving

Noords elegant rond gouden verticaal afgietselkader & marmeren roestvrij staalkoffietafel

 

  • De roestvrije stalen zijn opmerkelijk voor hun corrosieweerstand, die met stijgende chromiuminhoud stijgt. De molybdeentoevoegingen verhogen corrosieweerstand in het verminderen van zuren en tegen het kuiltjes maken in aanval in chlorideoplossingen.
  • Aldus, zijn er talrijke rangen van roestvrij staal met variërende chromium en molybdeeninhoud om het milieu aan te passen de legering moet verdragen. Aldus worden de roestvrije stalen gebruikt waar zowel de sterkte van staal als de corrosieweerstand worden vereist.
  • De weerstand van het roestvrije staal tegen corrosie en het bevlekken, het lage onderhoud, en de vertrouwde glans maken tot het een ideaal materiaal voor vele toepassingen. De roestvrije stalen worden gerold in Architectuur, elektriciteit en meubilair.
  • De duurzaamheid is het belangrijkste voordeel van roestvrij staalmeubilair. Bijvoorbeeld, niet kunnen vele types van non-metal meubilair buiten tijdens de winter blijven en nog goed kijken wanneer de lente aankomt.
  • Indien behoorlijk gegeven voor, kan het metaalmeubilair tot 30 jaar duren. Omdat het meeste metaalmeubilair voor roest en hittebestendigheid wordt behandeld, vergt het veel onderhoud niet.
  • IST-1108 zijn klassiek en elegant ontwerp. Vergelijk de rechte lijnen, maken wij het gebogen kader in het hoogste deel.
  • De lijstbovenkant kan door aangemaakt glas of marmer worden gemaakt.
  • Het geharde of aangemaakte die glas is een type van veiligheidsbril door gecontroleerde thermische of chemische behandelingen wordt verwerkt zijn die sterkte te verhogen met normaal glas wordt vergeleken.
  • Het aanmaken zet de buitenoppervlakten in compressie en het binnenland in spanning. Dergelijke spanningen veroorzaken het glas, wanneer gebroken, om in kleine korrelige brokken in plaats van het versplinteren in scherpe scherven af te brokkelen zoals het plaatglas. 

 

 

 

IST-1108 de Specificatie van de Roestvrij staalkoffietafel
Puntnaam Roestvrij staalkoffietafel
Punt Nr. IST-1108
Gebruikt voor Restaurant, bar, salon, hotel, gebeurtenis, huis
Naar maat gemaakt Kader & Marmeren Kleurenkeuzen
Beschikbare steekproef

Op Voorraad

Volume 0.15cbm (1pcs in één karton)
Installeer Nr
Binnen & Openluchtgebruik Binnen 

 

 

 

 

IST-1108 de Details van de Roestvrij staalkoffietafel
Het gouden Verticale van de het Roestvrije staalkoffietafel van het Afgietselkader Commerciële Binnenmeubilair Het gouden Verticale van de het Roestvrije staalkoffietafel van het Afgietselkader Commerciële Binnenmeubilair
* De marmeren bovenkant & het roestvrije staal verbinden details, elegante de lijstbovenkant van de watergolf  * De gouden basis van het basisroestvrije staal met marmeren hoogste koffietafel

Contactgegevens
Mrs Jiang

Telefoonnummer : +8615802503733

WhatsApp : +008615802503733