products

Koffiehuis/van de de Hoogtebar van de Huis Klassieke Bar Lijst met Gouden Roestvrij staalbasis

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Foshan, China
Merknaam: Sendy Furniture
Modelnummer: IST-1109
Min. bestelaantal: 5st
Prijs: negotiate
Verpakking Details: schuim + kartongeval
Levertijd: 20-30 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, Western Union, T/T
Levering vermogen: 800pcs per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
objectnummer: IST-1109 De Grootte van de lijst: D60/80/90 * H75cm
Materiaal: Roestvrij staal + marmer Gebruikt voor: Restaurant, Bar, Hotel, Koffiehuis, Huis
Algemeen gebruik: Binnen Commercieel Gebruik kostuum voor: Binnen
Installeer: Ja kleur: Brede keuzen

Productomschrijving

De klassieke koffietafel van het de basis naar maat gemaakte roestvrije staal van het rondetafel gouden roestvrije staal

 

 • De roestvrije stalen zijn opmerkelijk voor hun corrosieweerstand, die met stijgende chromiuminhoud stijgt. De molybdeentoevoegingen verhogen corrosieweerstand in het verminderen van zuren en tegen het kuiltjes maken in aanval in chlorideoplossingen.
 • Aldus, zijn er talrijke rangen van roestvrij staal met variërende chromium en molybdeeninhoud om het milieu aan te passen de legering moet verdragen. Aldus worden de roestvrije stalen gebruikt waar zowel de sterkte van staal als de corrosieweerstand worden vereist.
 • De weerstand van het roestvrije staal tegen corrosie en het bevlekken, het lage onderhoud, en de vertrouwde glans maken tot het een ideaal materiaal voor vele toepassingen. De roestvrije stalen worden gerold in Architectuur, elektriciteit en meubilair.
 • De duurzaamheid is het belangrijkste voordeel van roestvrij staalmeubilair. Bijvoorbeeld, niet kunnen vele types van non-metal meubilair buiten tijdens de winter blijven en nog goed kijken wanneer de lente aankomt.
 • Indien behoorlijk gegeven voor, kan het metaalmeubilair tot 30 jaar duren. Omdat het meeste metaalmeubilair voor roest en hittebestendigheid wordt behandeld, vergt het veel onderhoud niet.
 • IST-1109 zijn luxekeus voor commercieel gebruik. De bovenkant wordt gemaakt door marmer, en door roestvrij staal omringd om de rand te beschermen. De basis u kan goud of chroomkleur kiezen.
 • Het roestvrije staal wordt gemaakt door drie gekruiste lijnen en door elegante ringen verfraaid.
 • De lijstbovenkant wordt gemaakt door aangemaakt glas of marmer.
 • De grootte en de vorm voor marmeren tafelbladen kunnen worden aangepast. Nu is de marmeren lijstbovenkant meer onthaal voor koffiewinkel en het restaurant wegens zijn duurzaamheid, natuurlijke diverse ader, polijst blik.
 • Het geharde of aangemaakte die glas is een type van veiligheidsbril door gecontroleerde thermische of chemische behandelingen wordt verwerkt zijn die sterkte te verhogen met normaal glas wordt vergeleken.
 • Het aanmaken zet de buitenoppervlakten in compressie en het binnenland in spanning. Dergelijke spanningen veroorzaken het glas, wanneer gebroken, om in kleine korrelige brokken in plaats van het versplinteren in scherpe scherven af te brokkelen zoals het plaatglas. 

 

 

 

IST-1109 de Specificatie van de Roestvrij staalkoffietafel
Puntnaam Roestvrij staalkoffietafel
Punt Nr. IST-1109
Gebruikt voor Restaurant, bar, salon, hotel, gebeurtenis, huis
Naar maat gemaakt Kader & Marmeren Kleurenkeuzen
Beschikbare steekproef

Op Voorraad

Volume 0.25cbm (1pcs in één karton)
Installeer JA
Binnen & Openluchtgebruik Binnen 

 

 

 

 

 • IST-1109 de Vorm en de Kleurenkeuzen van de Roestvrij staalkoffietafelKoffiehuis/van de de Hoogtebar van de Huis Klassieke Bar Lijst met Gouden Roestvrij staalbasisKoffiehuis/van de de Hoogtebar van de Huis Klassieke Bar Lijst met Gouden Roestvrij staalbasis

 

Contactgegevens
Mrs Jiang

Telefoonnummer : +8615802503733

WhatsApp : +008615802503733