products

Van de het Metaal de Materiële Wijn van de douanegrootte van de het Rekplank Rustieke Elegante Stijl voor Restaurantbar

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Foshan, China
Merknaam: Sendy Furniture
Modelnummer: Rl-1307
Min. bestelaantal: 5st
Prijs: negotiate
Verpakking Details: schuim + kartongeval
Levertijd: 25-30 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, Western Union, T/T
Levering vermogen: 500pcs per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Modelnummer: Rl-1307 Algemeen gebruik: Commercieel Binnenmeubilair
Materiaal: Metaal + Stevig hout Maat: op maat gemaakt
Installeer: Ja kostuum voor: Restaurant, bar, club, koffiehuis, hotel, huis, bureau
Naam van het item: Wijn het opschorten
Hoog licht:

loft shelving

,

loft shelving unit


Productomschrijving

Het naar maat gemaakte van het de wijnkabinet van het groottemetaal materiële de zolderstijl opschorten voor het gebruik van de restaurantbar

 

  • Eens werd het industriële meubilair gebruikt in fabrieken en pakhuizen, en werd volledig gedreven door functie met weinig achting aan esthetisch.

  • Nu dagen nochtans, is het industriële meubilair één van het meest gebegeerd zoekt om het even welke naar huis het gebeuren, en kan soms zo duur zijn zoals besproken, op bestelling gemaakte meubilairstukken.

  • Het uitstekende industriële meubilair en de toebehoren zijn ongelooflijk op-tendens in huizen over het land, zijn zij vernieuwde pakhuizen binnen-in de voorsteden of het welkom heten regionale landgoederen – dit is een blik die op zo veel binnenland als of alle-omringt decor kan toepassen, of eenvoudig gebruikt voor knalt van persoonlijkheid en charme.

  • Het industriële meubilair betekent niet noodzakelijk een punt zijn oorspronkelijk doel behoudt. Bijvoorbeeld, zou een het werkbank een ongelooflijk dramatische en stevige keukenlijst in een huis kunnen worden, of een tractorzetel zou als kruk kunnen worden opnieuw uitgevonden.

  • Bovendien, kan het industriële meubilair onlangs worden ontworpen en worden ontwikkeld, maar van industriële materialen worden gemaakt die daarom volledig opnieuw uit worden gevonden.

  • Bijvoorbeeld, is het niet ongebruikelijk deze dagen om ruwe metalen te zien en het teruggewonnen hout dat in het één ontwerp wordt gebruikt om een gebeëindigd stuk tot stand te brengen dat de binnenkant van een fabriek kan nooit gezien hebben, nog nog als resultaat van zijn algemeen gevoel en aroma ‚als industrieel‘ worden beschouwd.

  • Maar het is niet alleen grote, functionele punten die als industrieel meubilair kunnen worden bedoeld – de spiegels, de lampen en de klokken kunnen ook geëtiketteerde industrieel zijn als zij van bepaalde grondstoffen worden gemaakt die anders elk beetje thuis in een werkend pakhuis zouden schijnen.

  • Zeker bestonden deze punten in fabrieken en kunnen nu worden gevonden aangezien originele uitstekende industrieel stukken moeten-heeft.

  • In het kort – het industriële meubilair zou zijn origineel huis in fabrieken en pakhuizen rond het land kunnen hebben, maar het is een blik die persoonlijkheid toevoegt, zeer eigentijds ‚gruis‘ en charme aan woon nationale ruimten.

 

 

 

Rl-1307 Zolderstijl het Opschorten Specificatie
Puntnaam Zolderstijl het Opschorten
Punt Nr. Rl-1307
Gebruikt voor Restaurant, bar, club, koffie, hotel, huis, bureau
Naar maat gemaakt Naar maat gemaakte grootte
Stijl Industriële Stijl/Rustieke Elegante Stijl
Beschikbare steekproef Goedkeuren niet
Volume 0.5cbm ~ 5cbm
Installeer JA
Binnen & Openluchtgebruik Binnen

 

 

 

 

Rl-1307 Zolderstijl het Opschorten Details
Van de het Metaal de Materiële Wijn van de douanegrootte van de het Rekplank Rustieke Elegante Stijl voor Restaurantbar Van de het Metaal de Materiële Wijn van de douanegrootte van de het Rekplank Rustieke Elegante Stijl voor Restaurantbar
* De sterke metaalstructuur met super zwaar draagt ladend * Metaal het opschorten voor wijnflessen
Van de het Metaal de Materiële Wijn van de douanegrootte van de het Rekplank Rustieke Elegante Stijl voor Restaurantbar Van de het Metaal de Materiële Wijn van de douanegrootte van de het Rekplank Rustieke Elegante Stijl voor Restaurantbar
* Metaal het shleving voor wijnglas * Het regelbare voetstootkussen, houdt stabiel & beschermt uw vloer

 

 

 

  • Rl-1307 Zolderstijl het Opschorten (het welkome contact met onze verkoop krijgt meer opties)

Van de het Metaal de Materiële Wijn van de douanegrootte van de het Rekplank Rustieke Elegante Stijl voor RestaurantbarVan de het Metaal de Materiële Wijn van de douanegrootte van de het Rekplank Rustieke Elegante Stijl voor Restaurantbar

Contactgegevens
Mrs Jiang

Telefoonnummer : +8615802503733

WhatsApp : +008615802503733