products

Kabinet van de het Metaalwijn van de zolderstijl het Hangende, Vrij Bevindend Wijnrek L120 * W25 * H70cm

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Foshan, China
Merknaam: Sendy Furniture
Modelnummer: Rl-1308
Min. bestelaantal: 5st
Prijs: negotiate
Verpakking Details: schuim + kartongeval
Levertijd: 25-30 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, Western Union, T/T
Levering vermogen: 500pcs per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Modelnummer: Rl-1308 Algemeen gebruik: Binnen Commercieel Meubilair
Materiaal: Metaal + Stevig hout Maat: L120 * W25 *H70CM
Installeer: Ja kostuum voor: Restaurant, bar, club, koffiehuis, hotel, huis, bureau
Stijl: Hangend wijnkabinet
Hoog licht:

loft shelving unit

,

industrial look shelving


Productomschrijving

Het hangende het kabinet van de metaalwijn/van het wijnglaskabinet zolderstijl opschorten voor het gebruik van de restaurantbar

 

  • Eens werd het industriële meubilair gebruikt in fabrieken en pakhuizen, en werd volledig gedreven door functie met weinig achting aan esthetisch.

  • Nu dagen nochtans, is het industriële meubilair één van het meest gebegeerd zoekt om het even welke naar huis het gebeuren, en kan soms zo duur zijn zoals besproken, op bestelling gemaakte meubilairstukken.

  • Het uitstekende industriële meubilair en de toebehoren zijn ongelooflijk op-tendens in huizen over het land, zijn zij vernieuwde pakhuizen binnen-in de voorsteden of het welkom heten regionale landgoederen – dit is een blik die op zo veel binnenland als of alle-omringt decor kan toepassen, of eenvoudig gebruikt voor knalt van persoonlijkheid en charme.

  • Het industriële meubilair betekent niet noodzakelijk een punt zijn oorspronkelijk doel behoudt. Bijvoorbeeld, zou een het werkbank een ongelooflijk dramatische en stevige keukenlijst in een huis kunnen worden, of een tractorzetel zou als kruk kunnen worden opnieuw uitgevonden.

  • Bovendien, kan het industriële meubilair onlangs worden ontworpen en worden ontwikkeld, maar van industriële materialen worden gemaakt die daarom volledig opnieuw uit worden gevonden.

  • Bijvoorbeeld, is het niet ongebruikelijk deze dagen om ruwe metalen te zien en het teruggewonnen die hout in het één ontwerp wordt gebruikt om een gebeëindigd stuk tot stand te brengen dat de binnenkant van een fabriek kan nooit gezien hebben, nog nog als resultaat van zijn algemeen gevoel en aroma ‚als industrieel‘ worden beschouwd.

  • Maar het is niet alleen grote, functionele punten die als industrieel meubilair kunnen worden bedoeld – de spiegels, de lampen en de klokken kunnen ook geëtiketteerde industrieel zijn als zij van bepaalde grondstoffen worden gemaakt die anders elk beetje thuis in een werkend pakhuis zouden schijnen.

  • Zeker bestonden deze punten in fabrieken en kunnen nu worden gevonden aangezien originele uitstekende industrieel stukken moeten-heeft.

  • In het kort – het industriële meubilair zou zijn origineel huis in fabrieken en pakhuizen rond het land kunnen hebben, maar het is een blik die persoonlijkheid toevoegt, zeer eigentijds ‚gruis‘ en charme aan woon nationale ruimten.

 

 

 

Rl-1308 Zolderstijl het Opschorten Specificatie
Puntnaam Zolderstijl het Opschorten
Punt Nr. Rl-1308
Gebruikt voor Restaurant, bar, club, koffie, hotel, huis, bureau
Naar maat gemaakt Zelfde grootte als getoond
Stijl Industriële Stijl/Rustieke Elegante Stijl
Beschikbare steekproef Goedkeuren niet
Volume 0.8cbm
Installeer JA
Binnen & Openluchtgebruik Binnen

 

 

 

  • Rl-1308 Zolderstijl het Opschorten (het welkome contact met onze verkoop krijgt meer opties)Kabinet van de het Metaalwijn van de zolderstijl het Hangende, Vrij Bevindend Wijnrek L120 * W25 * H70cmKabinet van de het Metaalwijn van de zolderstijl het Hangende, Vrij Bevindend Wijnrek L120 * W25 * H70cm

Contactgegevens
Mrs Jiang

Telefoonnummer : +8615802503733

WhatsApp : +008615802503733