Hoge Gepaste kleur van de de Bankstoel van het luxeleer de Enige - Achter voor Hotelhal & Zaal

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Foshan, China
Merknaam: Sendy Furniture
Modelnummer: Ils-618
Min. bestelaantal: 5st
Prijs: negotiate
Verpakking Details: schuim + kartongeval
Levertijd: 20-30 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, Western Union, T/T
Levering vermogen: 600pcs per maand
Contact nu

Het hoog-achterluxeleer bekleedde enige bankstoel met wapen voor van de hotelhal & zaal gebruik

 

 

 

 

Ils-618 de Enige Specificatie van de Bankstoel

PRODUCT
bankstoel
MODELLEER NR.
Ils-618
GROOTTE
78*84*114cm
CBM
0,7
KLEUR
Blauw, Zwart, Grijs, Wit en otherr keus
GEWICHT
38KG
LEVERTIJD
10-30
AANGEPAST
JA
MATERIAAL
Metaalkader + hoog - dichtheid foam+leather
PLAATS
Hotelzaal
PAKKET
1
 

 

 

Hoge Gepaste kleur van de de Bankstoel van het luxeleer de Enige - Achter voor Hotelhal & Zaal Hoge Gepaste kleur van de de Bankstoel van het luxeleer de Enige - Achter voor Hotelhal & Zaal

 

 

 

  1. Kan ik de prijzen bespreken? - Ja, kunnen wij bescheiden kortingen voor veelvoudige containerladingen van gemengde goederen of bulkorders van individuele producten overwegen. 
  2. Wat is uw minimumordevereiste? - Geen minimum beperkte ordehoeveelheid, wordt om het even welke hoeveelheid ingestemd met. (vriendelijk nota: Voor oversea koper, zal de containeraankoop de beste manier zijn om uw verschepende prijs te bewaren. U kunt verschillend punt in één container, met inbegrip van stoelen, lijsten en banken mengen.)
  3. Hoe lang het zal nemen om mijn orde uit te voeren? - Dit hangt van de hoeveelheid en de ingewikkeldheid van de orde af. Gelieve te laten ons uw gedetailleerd verzoek kennen zodat wij een productieplanning kunnen adviseren. Veroorzaak tijd vergen gewoonlijk 10-35 dagen.
  4. Verstrekt u steekproeven? - Ja, kunnen wij betaalde steekproeven van de meeste tijden leveren. Als u vereist dat de steekproeven worden verzonden door DHL, UPS, Fedex of door overzees, te vragen gelieve uw koerier van keus om ons mee te delen nadat wij de steekproeven voorbereiden. 
  5. Hoeveel de verschepende lasten zullen zijn? - Dit zal afhangen van de grootte van uw verzending en de methode om te verschepen. Wanneer het onderzoeken over het verschepen cahrges die, zouden wij zoals de de productcodes en hoeveelheid nodig hebben, uw menthod van het verschepen (door de lucht of door overzees) goed worden gekeurd, en uw aangewezen zeehaven of luchthaven. Wij zullen dan op kosten kunnen adviseren op de verstrekte die informatie worden gebaseerd. 
  6. Hebt u producten in voorraad? - De meeste punten worden gemaakt aan orden. Maar voor één of ander dringend onderzoek, hebben wij het kader van het standaardproduct op voorraad, dat de manier, de opbrengstijd plotseling aan 3 dagen kon. Als u dringend onderzoek hebt, gelieve vriendelijk te worden het contact met ons de details.  

Contactgegevens
Mrs Jiang

Telefoonnummer : +8615802503733

WhatsApp : 008615802503733