products

360 Graadwartel Rood Seat, ZijdieStoel, Tulp het Dineren Stoel door Glasvezel wordt gemaakt

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Foshan, China
Merknaam: Sendy Furniture
Modelnummer: F-d-1401
Min. bestelaantal: 50st
Prijs: negotiate
Verpakking Details: schuim + kartongeval
Levertijd: 15-30 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, Western Union, T/T
Levering vermogen: 2000pcs per maand
Gedetailleerde informatie
Modelnummer: F-d-1401 Algemeen gebruik: Dining Chair
formaat: W49 * L51 * H83/SH47cm Naam van het item: Stoelen
Materiaal: Glasvezel Stijl: Modern Manierontwerp
kleur: Wit, Zwart, Geel, Blauw

Productomschrijving

360 Graadwartel Rood Seat, ZijdieStoel, Tulp het Dineren Stoel door Glasvezel wordt gemaakt

 

 • Voor meer dan twee decennia, heeft de het dineren f-d-1401 stoel miniatuurreplica's van mijlpalen in meubilairontwerp van zijn inzameling gemaakt.

 • De inzameling kapselt de volledige geschiedenis van industrieel meubilairontwerp – tot op heden zich beweegt van Historicism en Jugendstil aan de Nieuwe Objectiviteit van Bauhaus en Radicaal Ontwerp in, en van Postmodernism al manier.

 • Precies is één zesde van de grootte van de historische originelen, de stoelen allen waar aan schaal en ontspant precies de kleinste details van bouw, materiaal en kleur. Het hoge niveau van authenticiteit breidt zich zelfs tot de natuurlijke korrel van het hout, de reproductie van schroeven en de gedetailleerde ambachtstechnieken in kwestie uit.

 • Dit heeft de miniaturen in populaire verzamelobjecten evenals ideaal illustratief materiaal voor universiteiten, ontwerpscholen en architecten gemaakt.

 

 

F-d-1401 glasvezel het Dineren Stoelspecificatie
Puntnaam Glasvezel het Dineren Stoel
Punt Nr. F-d-1401
Gebruikt voor Restaurant, bar, koffie, hotel, gebeurtenis, bureau
Naar maat gemaakt Kleurenkeus
Gewicht 7.5kg
Beschikbare steekproef op Voorraad
Volume 0.42cbm (2pcs in één karton)
Installeer Nr
Binnen & Openluchtgebruik Binnen & Openlucht

 

 

 

 

 • F-d-1401 glasvezel het Dineren het Weergeven van de Stoelfabriek (het welkome contact met onze verkoop krijgt meer opties)

360 Graadwartel Rood Seat, ZijdieStoel, Tulp het Dineren Stoel door Glasvezel wordt gemaakt

360 Graadwartel Rood Seat, ZijdieStoel, Tulp het Dineren Stoel door Glasvezel wordt gemaakt

 

 

 

 • FAQ
 1. Wat is het materiaal van deze stoel? - Dit die stoelkader door glasvezel wordt gemaakt versterkte plastiek.  FRP-Grating is een samenstelling van harsen en fiberglazen, zijn densityis minder dan 2 kg/dm3, die 1/4 van steeldensity en 2/3 van aluminiumdichtheid is. FRP-grating de sterkte is tien keer van RPVC, en zijn absoluut sterkteniveau is hoger dan aluminium en gewoon staal. Het is zeer hoge - sterkte - in vergelijking met metalen, houten aan-gewichtsverhouding, en beton.
 2. Welke informatie zou ik u als ik een citaat wil krijgen moeten laten kennen? - Meer details die u zoals modelnr., hoeveelheidsverzoek en de informatie van de bestemmingszeehaven hebt verstrekt.
 3. Wat is uw MOQ? - Geen minimum beperkte ordehoeveelheid, wordt om het even welke hoeveelheid ingestemd met. (vriendelijk nota: Voor oversea koper, zal de containeraankoop de beste manier zijn om uw verschepende prijs te bewaren. U kunt verschillend punt in één container, met inbegrip van stoelen, lijsten en banken mengen.)
 4. Kunnen wij om het even welke korting van uw bedrijf krijgen? - Wij bieden de extra korting voor uw grote het kopen hoeveelheid aan.
 5. Is het het echte beeld van uw product? - Wij beloven elk van onze producten zijn 100% schieten het In speciën, volgt het onthaal ons officieel YOUTUBE-Kanaal https://www.youtube.com/channel/UCNbtDTjP-kRXSWNxc8u4SGw?view_as=subscriber, nu bij werkt meer dan 200 verschillende soorten de video's van het product!

Contactgegevens
Mrs Jiang

Telefoonnummer : +8615802503733

WhatsApp : +008615802503733