products

De gelooide Stoelen van de Leereetkamer, Stoel van de Hotel de Moderne Glasvezel met Armsteun

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Foshan, China
Merknaam: Sendy Furniture
Modelnummer: F-d-1405
Min. bestelaantal: 50st
Prijs: negotiate
Verpakking Details: schuim + kartongeval
Levertijd: 15-30 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, Western Union, T/T
Levering vermogen: 2000pcs per maand
Gedetailleerde informatie
Modelnummer: F-d-1405 Algemeen gebruik: Dining Chair
formaat: W61 * L67 * H83/SH45cm Type: Het dineren Stoelen met Armsteun
Materiaal: Gelooid Leer kostuum voor: gebruik binnenshuis
Installeer: Geen
Hoog licht:

fiberglass shell chair

,

modern fiberglass chair


Productomschrijving

61*67*83cm Gelooide Leer het Dineren Stoel met armsteun voor Hotelgebruik

 

  • F-d-1405 het dineren is de stoel langs volledig bekleed tunned leer. Het is een overvloedig die product, volledig in zweep, met inbegrip van de benen wordt behandeld. Het heeft bruuske, essentiële lijnen die veel van het expressieve effect van het ontwerp aan de kostbare materialen toevertrouwen.

  • De rug is een elegant en wikkelend die metaalchassis in zweep wordt behandeld die zich in de armsteunen uitbreidt, die lichtjes op de einden flakkeren een kleine vouw in het leer, als te produceren lichte origami. De bank – steek en hief van de vloer aan op – eigenschappenzetel en achterdiekussens in Salone met het originele dubbele behandelen wordt getoond.

  • Als stoel of het dineren stoel, met of zonder armsteunen, het dineren f-d-1405 is de stoel een overvloedig product omdat het volledig behandeld in zweep, met inbegrip van de benen is. De het dineren versie heeft een wikkelende rug die zich uitbreidt die armsteunen te vormen op de einden met een lichte kromming van het leer, als worden geflakkerd origami, voor groter voorarmcomfort.

 

 

F-d-1405 Glasvezel het Dineren Stoelspecificatie
Puntnaam Glasvezel het Dineren Stoel
Punt Nr. F-d-1405
Gebruikt voor Restaurant, bar, koffie en hotel
Naar maat gemaakt De beklede keuzen van de leerkleur
Gewicht 7.5kg
Grootte 61*67*83 cm
Volume 0.41cbm (1pcs in één karton)
Installeer Nr
Binnen & Openluchtgebruik Binnen

 

 

 

 

  • F-d-1405 Glasvezel het Dineren het Weergeven van de Stoelfabriek
De gelooide Stoelen van de Leereetkamer, Stoel van de Hotel de Moderne Glasvezel met Armsteun 0 De gelooide Stoelen van de Leereetkamer, Stoel van de Hotel de Moderne Glasvezel met Armsteun 1
De gelooide Stoelen van de Leereetkamer, Stoel van de Hotel de Moderne Glasvezel met Armsteun 2

 

 

  • FAQ
  1. Wat is de grootte van deze stoel? - F-d-1405 het dineren is de stoelbreedte 61cm, is de diepte 67cm met hoogte 83cm. 
  2. Van waar ik kan de prijs van dit het dineren voorzitten krijgen? - Welkom contact met onze verkoop met de details zoals modelnr., hoeveelheidsverzoek en de informatie van de bestemmingszeehaven. En dan zal onze verkoop naar u een gedetailleerd citaat met inbegrip van het verschepen van prijs verzenden. 
  3. Is het mogelijk om SLECHTS 1pcs te krijgen? - Geen minimum beperkte ordehoeveelheid, wordt om het even welke hoeveelheid ingestemd met. (vriendelijk nota: Voor oversea koper, zal de containeraankoop de beste manier zijn om uw verschepende prijs te bewaren. U kunt verschillend punt in één container, met inbegrip van stoelen, lijsten en banken mengen.)
  4. Kunnen wij om het even welke korting van uw bedrijf krijgen? - Wij bieden de extra korting voor uw grote het kopen hoeveelheid aan.
  5. Is het het echte beeld van uw product? - Wij beloven elk van onze producten zijn 100% schieten het In speciën, volgt het onthaal ons officieel YOUTUBE-Kanaal https://www.youtube.com/channel/UCNbtDTjP-kRXSWNxc8u4SGw?view_as=subscriber, nu bij werkt meer dan 200 verschillende soorten de video's van het product!

Contactgegevens
Mrs Jiang

Telefoonnummer : +8615802503733

WhatsApp : +008615802503733