products

Het Restaurant van het Black metalkader het Dineren Duurzaam Bekleed Stoelleer/Stof

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Foshan, China
Merknaam: Sendy Furniture
Modelnummer: Im-263
Min. bestelaantal: 50st
Prijs: negotiate
Verpakking Details: schuim + kartongeval
Levertijd: 25-30 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, Western Union, T/T
Levering vermogen: 1000pcs per maand
Gedetailleerde informatie
Modelnummer: Im-263 Ontwerp: Modern
Materiaal: Metaal + Leer + Stof Volume: 0.34cbm
Stijl: Metaalstoel met het meest armerest Gebruikt voor: Restaurant, Bar, Koffie, Salon, Hotel, Huis
Kleur: Zwart, Blauw, Wit, Bruin installeer: Nr
Hoog licht:

metal kitchen chairs

,

metal dining room chairs


Productomschrijving

Het Leer van de het Restaurantstoel van het Black metalkader & Stof Bekleed Combinatiekussen

 

 • Ongeveer

 1. Stoel im-263 wordt van het ontwerpmetaal gekenmerkt door zijn schone, eenvoudige lijnen die samenkomen om tot een verrassend en origineel spel van vorm en vorm te leiden.

 2. De grootmoedige, zacht rond gemaakte zetel zit tactvol op de metaalstructuur die een licht, slank effect geven. Deze stoel van het restaurantmetaal heet u in zacht welkom, omhelst, ontworpen in de kleinste details om uw ogenblikken van ontspanning en vrolijkheid te verbeteren.

 3. Het kenmerk van de opgevulde stoel moet in de positie van de armsteunen worden gevonden, dankt waaraan dit ontwerp zelfs nog meer comfort aanbiedt die de breedte van de zetel benadrukken: een ware uitnodiging te gaan zitten.

 4. Het resultaat is een perfecte synthese tussen eigentijdse stijl en het welkom heten, essentiële lijnen, een stoel die om het even welk milieu zal verbeteren.

 

 • Specificatie

Punt Im-263 metaal het Dineren Stoel
Materiaal Metaal + Stof + Leer
Kenmerk Uniek Ontwerp; Metaalkader
Algemeen Gebruik Eetkamermeubilair
Speciaal Gebruik Restaurant het Dineren Stoel
Levertijd 20-30 dagen hangt van de hoeveelheid af
Installatie Geen behoefte

 

 

 

 • Im-263 het Weergeven van de de Stoelfabriek van het metaalrestaurant

Het Restaurant van het Black metalkader het Dineren Duurzaam Bekleed Stoelleer/Stof 0

Het Restaurant van het Black metalkader het Dineren Duurzaam Bekleed Stoelleer/Stof 1

 

 

 

 


 

 

 

 • FAQ
 1. Kunt u uw product waarborgen? - Wij hebben strick beheersproces voor onze furinturekwaliteit. Ten eerste, zouden wij ééndelige steekproef vóór bulkproductie produceren om de meubilairvorm te verzekeren, goed detailleren kwaliteit. Ten tweede, hebben de elke productiestappen QC om te controleren of zij genoeg goed zijn om naar de volgende productiestap te gaan. De laatste stap is vóór verpakking, zouden alle goederen 100%-inspectie zijn voor het geval dat om het even welk voor furnitures overlopen.
 2. Kan ik de het dineren kleur van de stoel veranderen? - Ja. Wij zouden houden van u de kleurensteekproef voor uw keus, geen kwestie te verstrekken de kaderkleur of de kleur van het kussenleer, keuren wij allen naar maat gemaakt goed.
 3. Wat is uw BOQ? - Geen minimum beperkte ordehoeveelheid, wordt om het even welke hoeveelheid ingestemd met. (vriendelijk nota: Voor oversea koper, zal de containeraankoop de beste manier zijn om uw verschepende prijs te bewaren. U kunt verschillend punt in één container, met inbegrip van stoelen, lijsten en banken mengen.)
 4. Wat is uw levertijd? - Voor standaardproduct, gewoonlijk 7~15 dagen. Voor naar maat gemaakt meubilair, gewoonlijk 30~50 dagen.
 5. u die behandelen eindgebruiker? - Ja, hebben wij rijke ervaringen in restaurant/bar/hotel projecten, als u kent onze nieuwste projectinformatie wilt, volg vriendelijk onze officiële facebook @SendyFurniture.
 6. Is het het echte beeld van uw product? - Wij beloven elk van onze producten zijn 100% schieten het In speciën, volgt het onthaal ons officieel YOUTUBE-Kanaal https://www.youtube.com/channel/UCNbtDTjP-kRXSWNxc8u4SGw?view_as=subscriber, nu bij werkt meer dan 200 verschillende soorten de video's van het product!
 7. Verstrekt u lijndienst? - Ja, zouden wij houden van te helpen en vindend goede verschepende forwarder voor onze klant, u te verstrekken de beste het verschepen kosten (aangezien gekend wij) voor uw verwijzing. Ondertussen, als u beter door zich kunt vinden, zijn wij zeer open om met van u samen te werken.

Contactgegevens
Mrs Jiang

Telefoonnummer : +8615802503733

WhatsApp : +008615802503733